A Zala Plazában és a Kanizsa Centrumban egy agydaganatos gyermek gyógyulásáért adakoztak

Hárommillió forint gyűlt össze egy agydaganattal küzdő zalaapáti kisfiúnak a kezelésére a Zala Plazában és Kanizsa Centrumban megrendezett jótékonysági süteményvásáron. A kis beteg számára egy németországi kezelés jelenti az egyetlen kiutat betegségéből, azonban a beavatkozás költségeire – mely mintegy 30 millió forintot tesz ki – a szülőknek nem volt keretük. Egy jótékonysági céllal működő Facebook csoport felkarolta a kisfiú ügyét és gyűjtést rendezett a családnak, melynek egyik állomása volt a két süteményvásár. A kis beteg kezelésére a szükséges összeget az adakozásoknak köszönhetően sikerült előteremteni, így hamarosan megkezdhetik az életmentő beavatkozást.

Budapest, 2020. január 20. A szülők számára mindennél fontosabb gyermekük egészsége, éppen ezért bármit megtesznek azért, hogy ha gyermekük megbetegszik, minél előbb újra egészségesnek tudhassák. Még súlyosabb az esete annak a Zalaapátiban élő nyolcéves kisfiúnak, akinél agydaganatot diagnosztizáltak, azonban a költséges németországi beavatkozásra a családnak nem volt anyagi kerete. A Zala megyeiek példát mutattak emberségből, amikor egy jótékonysági céllal működő Facebook csoport szervezésében gyűjtést rendeztek, melyhez mások is csatlakoztak – többek között a ZTE szurkolói is. A gyűjtés egyik állomásaként az Indotek Group tulajdonában lévő Kanizsa Centrumban január 11-én, 12-én pedig a Zala Plazában tartottak jótékonysági süteményvásárt, aminek bevételét a kisfiú kezelésére fordították. A két helyszínen összesen hárommillió forint gyűlt össze a kis beteg gyógyulásáért.

A Kanizsa Centrumban kedvcsinálóképpen a Pántlika néptáncegyüttes tartott ingyenes bemutatót, aminek köszönhetően a vásárra készített 2600 sütemény mindössze néhány óra alatt elfogyott. A szervezők várakozásait is felülmúlta a gyűjtés eredménye, hiszen nem először rendeztek ehhez hasonló programot, korábban egy másik kisfiú gyógykezelésére is sikerrel gyűjtöttek másfél millió forintot, azonban a mostani akció még eredményesebb lett. A befolyt összeget rögtön el is juttatták a kis beteg családjának. A gyógykezeléshez szükséges pénzt tavaly december végén kezdték el gyűjteni, az azóta eltelt mindössze három hét alatt sikerült összeszedni a teljes összeget, így hamarosan megkezdhetik a kis beteg életmentő kezelését.

Az Indotek Group jelenleg piacvezető a B és C kategóriás kereskedelmi ingatlanok magyarországi piacán. A mintegy 240 főt foglalkoztató cégcsoport több mint 300 ingatlan felett rendelkezik. A beépített és bérbe adható ingatlanterület nagysága összességében meghaladja az 1,5 millió négyzetmétert, amelyen több mint 2500 bérlő osztozik.

Az Indotek Group ingatlanportfóliójába tartozik – egyebek mellett – több mint 20 irodaház, például az EMKE irodaház vagy a Dohány utcai Focus Point Irodaház, továbbá több mint 20 fővárosi és vidéki, bevásárlóközpont, köztük a Duna Plaza, a Corvin Plaza, valamint Romániában a marosvásárhelyi Promenada Targu Mures. Emellett az Indotek Group számos szállodát – köztük a budapesti Gellért Szállót -, valamint számtalan raktárépületet és iparterületet tulajdonol, továbbá a csoport több saját fejlesztésű lakóparkprojekttel van jelen a lakossági ingatlanpiacon is.