Új pályázatot indított az ingatlanszektor feltörekvő szakemberei számára az Indotek Group és a Portfolio Csoport.

Budapest, 2019. augusztus 27. Az „Év Ingatlanpiaci Tehetsége” néven hirdetett díjat az Indotek Group, a Portfolio Csoporttal közösen. A pályázatra 2019. szeptember 30-ig jelentkezhetnek azok a 18 és 40 év közötti szakemberek, akik az elmúlt egy év folyamán kiemelkedő szakmai teljesítményt nyújtottak a hazai ingatlanszektorban. A pályázat kiírói az ingatlanpiacról, illetve az azzal szoros kapcsolatban működő szakmai területek bármelyikéről – például finanszírozás, HR, marketing stb. – egyaránt várják a jelentkezéseket.

Az elismerés nyertese 1 000 000 forintos pénzjutalomban részesül, meghívást kap egy számára szakmailag releváns panelbeszélgetésre egy, a Portfolio által szervezett ingatlanpiaci konferencián, továbbá szakmai interjú készül vele a Portfolio hasábjaira, valamint egy privát munkaebéden is részt vehet az Indotek Group tulajdonosával. A jelentkezési feltételekről és a további részletekről bővebb információk ide kattintva érhetők el.

„Régóta nem tapasztalt fellendülés jellemzi a magyarországi ingatlanszektort, ezzel párhuzamosan pedig az Y generáció tagjai is egyre fontosabb szerepet kapnak az ágazatban. Közöttük szeretnénk megtalálni és értékelni azokat a tehetségeket, akik a gyakorlatban is sikeresek, a határidő lejártáig várva a pályázataikat” – fejtette ki Ditróy Gergely, a Portfolio Ingatlan vezetője.

Magyarország vezető internetes gazdasági hír- és adatszolgáltatójának szakértője szerint a 18 és 40 év közötti generáció tagjai között is kitűnnek azok a rátermett fiatal szakemberek, akik saját magukat is menedzselve képesek közös célokért dolgozni, és ezáltal sikeressé válni. Az Y generáció tagjainak az ingatlanszakmában is kulcsszerep jut abban, hogy a megváltozó megrendelői igényeket megértsék, valamint az erre adott megoldásokat kidolgozzák és integrálják a szektor vállalatainak működésébe. Ezt a réteget kívánja megszólítani és egyúttal tovább ösztönözni az Év Ingatlanpiaci Tehetsége díj meghirdetésével az Indotek Group és a Portfolio Csoport.

„Az Év Ingatlanpiaci Tehetsége Díj megalapításával arra vállalkoztunk, hogy szűkebb szakmánkon belül megtaláljuk és bemutassuk ennek az új generációnak a legkiemelkedőbb szakembereit. A magyarországi ingatlanfejlesztői ágazat meghatározó piaci szereplőjeként ugyanis felelősséget érzünk az iránt, hogy az iparágunkban kiemelkedő teljesítményt nyújtó, tehetséges szakembereknek olyan elismerésben legyen részük, amely mind őket, mind a hozzájuk hasonló tehetségeket inspirálhatja a jövőben.” – mondta el Jellinek Dániel az Indotek Group vezérigazgatója és többségi tulajdonosa.

A Portfolio Csoportról

A Portfolio Csoport Magyarország vezető internetes gazdasági hír- és adatszolgáltatója. A legfrissebb gazdasági, pénzügyi hírek, elemzések mellett real-time árfolyamokat, tőzsdei kereskedési rendszereket, döntéstámogató eszközöket, egyedi elemzéseket és különleges rendezvény-megjelenéseket kínál olvasóinak, ügyfeleinek.

Szakmai rendezvényein évente több tízezer látogató találja meg a számára értékes és naprakész információkat, épít szakmai kapcsolatokat.

A csoporthoz tartozik a Portfolio, a legnagyobb magyar gazdasági hírportál, a Pénzcentrum, a vezető lakossági pénzügyi híroldal, valamint az agrársajtó meghatározó szereplője, az agrárszektor.hu. A Portfolio Csoport szolgáltatásainak segítségével kisbefektetők és az üzleti élet számos szereplője kap valós segítséget döntéseihez.

Az Indotek Group jelenleg piacvezető a B és C kategóriás kereskedelmi ingatlanok magyarországi piacán. A mintegy 240 főt foglalkoztató cégcsoport több mint 300 ingatlan felett rendelkezik. A beépített és bérbe adható ingatlanterület nagysága összességében meghaladja az 1,3 millió négyzetmétert, amelyen több mint 2500 bérlő osztozik.

Az Indotek Group ingatlanportfóliójába tartozik – egyebek mellett – több mint 20 irodaház, például az EMKE irodaház vagy a Dohány utcai Focus Point Irodaház, 14 vidéki bevásárlóközpont, szállodák és számtalan raktárépület és iparterület. Az Indotek Group több saját fejlesztésű lakóparkprojekttel jelen van a lakossági ingatlanpiacon is.